Syrová roláda

Suroviny


400 g Sabinovskej Tehly 30% Plátky
25 plátkov šunky
350 g lahodnej SABI nátierky bielej alebo chilli
2 ks vajcia
2 hrste nakrájanej farebnej papriky
2 lyžice sterilizovanej kukurice
petržlenová vňať, kúsok póru, cesnak

Postup


1. Plátky syra uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie tak, aby sa prekrývali.

2. Na pár minút ich vložíme do vyhriatej rúry na 180°C, aby sa spojili.

3. Farebnú papriku a pórik nakrájame nadrobno. Rovnako nakrájame aj niekoľko plátkov šunky a do zmesi pridáme aj nasekanú petržlenovú vňať a kukuricu.

4. Do ďalšej misky roztlačíme 2 natvrdo uvarené vajíčka, pridáme lahodnú SABI nátierku, petržlenovú vňať, pretlačený cesnak a zamiešame.

5. Na plech so syrovým plátom rozložíme plátky šunky, na šunku rozotrieme smotanovú zmes a rovnomerne posypeme nakrájanou zeleninou. Všetko zrolujeme do rolky.

6. Hotovú syrovú roládu zabalíme do potravinárskej fólie a necháme ju pár hodín zachladiť v chladničke. Nakoniec ju nakrájame na rovnako veľké časti a podávame s čerstvým pečivom alebo zeleninovým šalátom.

čas prípravy

20 minút

počet porcií

12 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore